Behandlingar

Jag behandlar via energimedicin och använder det schamanska sättet att arbeta på. Metoder jag använder mig av:

 

 FREKVENSMEDICIN

Frekvensmedicinen som jag erbjuder är en växts eller minerals själsliga positiva kvaliteter överfört till flytande form. Den fungerar som sympatisk resonans. Tänk dig en stämgaffel och ett stränginstrument. Du slår på stämgaffeln och den avger tonen A, den sträng som är stämd i A träffas av ljudvågorna och ger resonans utan att du vidrör den. Essensen fungerar på samma sätt. När du tar en essens, väcks samma kvalitet hos dig som den essens du använder.

 

 

 TIBETANSK ANSIKTSMASSAGE - orginalmetoden

Tibetansk ansiktsmassage är ett behagligt sätt att få spänningar och blockeringar att släppa i ansikte, hals, nacke och huvud. Hud, bindväv och muskler bearbetas med lätta händer. Cirkulationen kommer igång och ansiktet får ny vitalitet samtidigt som du får djup avslappning. I behandlingen ingår balansering av kroppens energisystem och aktivering av de inre organen, hela kroppen får en energikick. Fyra behandlingar rekommenderas där varje behandling fokuserar på olika delar av ansiktet. Det är lämpligt att vänta tre till fyra veckor mellan varje, därefter två till tre behandlingar per år eller närhelst du känner att du vill unna dig något extra. Hela behandlingen tar ungefär 1 1/2 timme. 

För mer info se: www.tibetanskansiktsmassage.se/

 

SHAMANSK HEALING

Det schamanska sättet för mig att arbeta på innebär att jag, beroende på vad du har på hjärtat, använder verktyg såsom tex fjäder, trumma, skallra eller stenar för att lättare kunna spåra den blockering som gör att du inte har det så bra som du önskar. Knuten kan finnas var som helst, i det förflutna, i nutiden eller i din framtid. du får medicin med dig hem som ser ut på olika sätt, allt för att du så smidigt och lätt som möjligt ska kunna läka ditt sår ordentligt. Frekvensmedicin, sandpainting, elda upp gamla kontrakt du har gjort med dig själv i pressade situationer är några exempel. Behandlingen innefattar att vi har samtal och att du ligger på behandlingsbänken. Sessionen tar ca 1,5 timme.

För mer info: www.thefourwinds.com/