OM MIG

En kväll när jag kom hem från jobbet, upptäckte jag något mycket märkligt. I köket var det ett gyllengult sken och en värme som jag inte kände igen. Trodde någon hade glömt stänga av spisen, men icke. Jag fick plötsligt se hur det brann en fantastisk eld mitt på köksbordet, jag stirrade naturligtvis och undrade vad som var på gång. När synen långsamt försvann, upptäckte jag att det hade brunnit ur ett brev. Brevet var från en bokklubb. Jag öppnade kuvertet och tog fram pappret, där stod det Shamansk Healing - Alberto Villoldo. Jag köpte förstås boken och läste den tills pärmarna föll av, sedan började jag min vandring runt medicinhjulet hos Alberto Villoldo och den skola han företräder: Healing Lightbody School. Jag var hemma! Allt detta hade sin början år 2002.

 

Mitt intresse för människor och alternativa behandlingsmetoder har alltid satt riktningen för mitt liv. Det har gett en förståelse för vikten av ett eget inre arbete, men också glädjen och ödmjukheten att få ge stöd till andra på deras livsresa.

 

Efter hand har jag förstått vidden av hur viktigt det är med en bra och innehållsrik "verktygslåda". Det som finns i min, är kunskap om:

* frekvensmedicin, lärare Bram Zaahlberg, Bloesem Remedies, Nederland

* tibetansk ansiktsmassage, lärare Chrystal Stokholm LaRasse

* shamansk healing, lärare Alberto Villoldo och de andra lärarna på Healing the Lightbody School

samt 26 år som egen företagare i hälsokostbranschen. Icke att förglömma: ständig elev i livets skola där jag hoppas och tror att jag lär mig något varje dag genom både inre och yttre resor.

 

Välkommen att bläddra vidare i mina sidor. Vem vet, du kanske finner precis det du söker!

Eva Uppvall